Doriti sa inchiriati un microbuz sau un autocar pentru o excursie sau o calatorie de business? Pentru a va face mai usoara sarcina de a gasi si alege o companie care ofera astfel de servicii, am creat o lista cu firmele care activeaza in acest domeniu din Targu Mures. Mai jos veti gasi aceasta lista, impreuna cu alte informatii utile precum:

  • numele firmei
  • adresa firmei
  • website-ul de prezentare
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Autocarele si microbuzele pot fi inchiriate pentru: concedii, excursii, tururi educationale, tur de orase, evenimente speciale (nunti, botezuri, petreceri, evenimente business), transfer / preluare de la aeroport / gari / autogari, transportul copiilor la scoli / gradinite, transport persoane intern si international, transportul angajatilor la locul de munca etc.

Autocare si microbuze de inchiriat in Targu Mures – Lista cu firme

DUDA TRANS SRL

Adresa: Aleea Covasna nr. 13 A
Website: http://dudatrans.ro/
Telefon: 0732445577
Email: office@dudatrans.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Duda-Trans-1742097989410724


Siletina Impex SRL

Adresa: Bdul 1 Decembrie 1918, Nr. 92/4
Website: http://www.siletina.ro
Telefon: 0733090691
Email: office@siletina.ro
Pagina de Facebook:


Trans Megic SRL

Adresa: Str. Calarasilor Nr. 73
Website: http://turistictransmegic.ro
Telefon: 0745138134
Email:
Pagina de Facebook:Informatii utile

Cele mai frecvente modele de microbuze oferite spre inchiriat in Romania sunt Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Vito, Ford Transit, VW Transporter, VW Caravelle, Mercedes Sprinter, Peugeot Boxer, Citroen Jumpy, Fiat Scudo, Ford Custom. De regula, ele pot fi inchiriate atat cu sofer, cat si fara, insa acest lucru variaza de la firma la firma. Capacitatile microbuzelor pot varia intre 7+1, 8+1, 15+1, 19+1, 20+1 locuri.

Ce sa intrebam o firma de inchirieri microbuze sau autocare din Targu Mures?

Atunci cand doriti sa inchiriati un microbuz sau autocar cu tot cu sofer, pretul este adesea aspectul cu influenta cea mai mare in decizia finala. Desi este important, totusi nu ar trebui sa fie  singura caracteristica care sa influenteze alegerea Dvs. Exista multi alti factori pe care trebuie sa ii luati in considerare, astfel incat sa va asigurati o calatorie sigura si confortabila. Cititi articolul in continuare pentru a descoperi o lista de intrebari pe care trebuie sa le puneti inainte de a decide ce serviciu de inchirieri microbuze Tg Mures veti angaja:

De cat timp este compania activa pe piata?

Inchirierea microbuzelor este o afacere cu potential mare, si exista multe companii locale care s-ar bucura sa va ia banii. Inainte de umbla la portofel, aflati de cat timp presteaza compania astfel de servicii. Au ei cumva o reputatie in comunitate pentru siguranta si serviciu excelent pentru clienti?

Cat de tanara este flota?

Microbuzele noi ofera servicii moderne pe care nu le veti gasi pe vehiculele mai vechi. De exemplu, tehnologia de astazi va permite mai multe optiuni de divertisment decat un microbuz din anii 90 sau chiar inceputul anilor 2000. Daca confortul si optiunile extra sunt importante pentru dvs., alegeti o companie de inchirieri autocare Targu Murese care are vehicule mai noi in flota.

Cum stau vehiculele cu inspectia periodica?

Siguranta ar trebui sa fie intotdeauna prioritatea dvs. maxima atunci cand doriti sa inchiriati un microbuz. Nu e suficient ca vehicolul sa aiba inspectiile periodice la zi, ci ar trebui sa fie echipat si cu caracteristici de siguranta aditionale, precum un sistem de franare ABS.

De asemenea, puteti sa intrebati compania de inchirieri microbuze Tg Mures despre istoricul conformitatii acestora in ceea ce priveste orele de condus. Are grija firma ca soferii sa respecte cu strictete durata maxima de condus astfel incat sa evite oboseala?  Daca inchiriati un microbuz pentru o calatorie lunga, este esential ca soferul sa nu depaseasca orele de conducere. Nu contractati niciodata o companie care nu respecta normele de siguranta in acest domeniu.

Care este planul in caz de urgenta?

Speram ca veti avea parte de o calatorie fara nici o problema. Cu toate acestea, firma de inchirieri autocare Targu Mures la care ati apelat ar trebui sa aiba intotdeauna un plan de urgenta pentru fiecare situatie. Va fi disponibil un microbuz de inlocuire daca cel pe care il inchiriati se defecteaza? Asta daca nu cumva va doriti sa fiti blocati pe marginea drumului fara un plan.

Cine este responsabil pentru cazarea si hrana soferului?

Aceasta este o intrebare pe care multi nu reusesc sa o puna, dar este o intrebare valida care trebuie sa fie adresata. Indiferent daca inchiriati un microbuz pentru o zi sau o calatorie de o saptamana, daca stiti in prealabil responsabilitatile fiecaruia veti evita orice situatii penibile. Purtati o conversatie cu compania de inchiriere microbuze Targu Mures pentru a afla daca costurile de cazare ale soferului, mesele si orice alte accesorii sunt incluse in costurile de inchiriere. Sau este cumva de asteptat sa platiti suplimentar pentru acestea?

Aveti nevoi speciale?

Grupul dvs. are nevoie de cazare pentru persoane cu dizabilitati, varstnici sau copii mici? Poate nu va ganditi sa intrebati despre scaunele auto. Daca aveti copii mici care calatoresc cu dvs., este posibil sa fie necesar sa aduceti Dvs scaunele necesare. Asigurati-va ca aduceti echipamentul necesar (cand e cazul), si cautati un vehicul corespunzator pentru a satisface nevoile calatorilor.

Gasirea unei oferte foarte bune de inchirieri microbuze Targu Mures este ceva ce toata lumea isi doreste. Amintiti-va, insa, ca exista destui factori care ar putea afecta costul total al calatoriei. Puneti intrebarile de mai sus pentru a va asigura ca veti primi maxim de avantaje pentru pretul pe care il platiti.